ikon-faceikon-youtube tel

Szolgáltatások1. Alapcsomag: Anyagcseretípus mérés

Hogyan őrizd meg egészségedet, életenergiádat és ideális testsúlyodat?

Az alaptanácsadás keretében méréssel megállapítjuk az anyagcsere típusodat, mellyel kapsz egy komplex, személyre szabott, mindennapokban jól és hatékonyan alkalmazható útmutatást, hogy milyen alapvető dolgokra figyelj a táplálkozásodat érintően. Részletes listával látunk el, hogy mik a számodra jótékony élelmiszerek és miket javasolt kerülnöd, továbbá hogyan tudod elkerülni a súlygyarapodást, ill. megtartani a számodra optimális testsúlyt. Összeállítjuk Neked, hogyan alakítsd napi szinten étkezéseidet, és kiszámoljuk milyen kcal bevitellel éred el a legjobb formádat minden szinten.

 

Miért lényeges az anyagcseretípusod meghatározása?

Nem vagyunk egyformák, ezért az elfogyasztott ételek is eltérő hatást gyakorolnak szervezetünkre.

Ez a mérés pontosan azt fogja megmutatni Neked, melyek azok az ételek, amelyek számodra megfelelőek. Az egészséges diéta alapja az, hogy a szervezet egyensúlyát elősegítő ételeket fogyaszd a megfelelő arányban, és kerüld a hormonrendszeredet ingerlő ételeket, mert ezek hízást vagy anyagcsere-problémát is kiválthatnak.

Ha energikus akarsz lenni, és meg akarod őrizni egészséged, vagy szeretnéd elérni és megtartani a számodra ideális testsúlyt, akkor mindenképpen javasolt az anyagcseretípus meghatározása.

Mire számíthatsz pontosan a tanácsadáson?

1. kérdőíves állapotfelmérés – feltérképezzük az aktuális állapotodat, egészségügyi helyzetedet, táplálkozási szokásaidat; és megismerve céljaidat, egyeztetjük, hogy mire szeretnél megoldást a tanácsadással

2. testtömeg és testösszetétel mérés

3. tested szükségleteinek, állapotának mérése EVA 3000 géppel:

 • sejtek energiaszintjének mérése
 • szénhidrát-tolerancia mérése
 • idegrendszeri beállítottság mérése
 • emésztőrendszeri beállítottság mérése
 • hormonális beállítottság mérése
 • táplálkozási típus meghatározása

4. egyéni tápanyagszükséglet megállapítása – napi kcal bevitel meghatározása céljaidnak megfelelően, ajánlás napi étkezéseid megtervezésére

5. mérési eredmények alapján anyagcseretípusnak megfelelő, egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely figyelembe veszi az esetleges emésztőrendszeri problémákat

Mit kapsz a tanácsadáson?

 1. Anyagcseretípusnak megfelelő részletes Élelmiszerlista, amelyben az alapélelmiszerek nagy része szerepel;
 2. Összesítő leírás a mérési eredményekről;
 3. Komplex táplálkozási útmutató a te saját anyagcseretípusodról, és a Metabolic Typing életmódprogramról, mely tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat, valamint gyakorlati segédleteket, amelyek a program gyakorlatba való átültetésében jelentenek nagy segítséget;
 4. Telefonos konzultáció, amennyiben szükséged van rá.

FONTOS! Ha komolyan gondolod, hogy teszel magadért és jobbá teszed az életedet, akkor 6-8 hét elteltével érdemes visszajönnöd hozzánk egy kontroll mérésre vagy rögtön egy 2 alkalmas csomagra bejelentkezned (Alapcsomag kontroll méréssel). Ennyi idő elteltével már biztosan láthatóak a változások, amelyek mérhetőek is, illetve, ha szükséges, további ajánlásokat tudunk tenni és felteheted kérdéseidet.

A tanácsadás díja: 39.900 Ft

Időtartama: 1,5 – 2 óra


2. Alapcsomag étrenddel

Anyagcseretípus mérés étrenddel kiegészítve

Az alaptanácsadáson túl a mérésen megállapított igényeid alapján összeállítok számodra egy kéthetes komplex mintaétrendet, ami egy kézzel fogható segítséget ad számodra, mellyel megkönnyítheted az elindulást az életmódváltásodban.

A csomag tartalma:

 1. Alapcsomag: anyagcseretípus mérés
 2. Étrend készítés

Elkészítem számodra az egyénre szabott, anyagcseretípusodnak és energiaigényednek megfelelő kétheti mintaétrendet, amely figyelembe veszi az érzékenységet okozó élelmiszereket és az ízlésedet is. A program tartalmazza az ételek előállításához szükséges bevásárlólistát, továbbá a fogások elkészítési módjait is megkapod.

Ha az étrendben szereplő ételeket párszor elkészíted, akkor olyan rutinossá válhatsz, hogy lassan a saját receptjeidet is át tudod alakítani úgy, hogy az arányaidnak megfelelően kerüljön az étel a tányérodra. 

Az étrend tartalma:

 • Kéthetes személyre szabott étrend;
 • Bevásárlólista az étrend betartásához;
 • Receptek a fogások elkészítéséhez.
 • Mennyiségi segédlet az otthoni ételkészítéshez.

FONTOS! Ha komolyan gondolod, hogy teszel magadért és jobbá teszed az életedet, akkor 6-8 hét elteltével érdemes visszajönnöd egy kontroll mérésre vagy rögtön egy 2 alkalmas programra bejelentkezni (Alapcsomag kontroll méréssel és étrenddel). Ennyi idő elteltével már biztosan láthatóak a változások, amelyek mérhetőek is, illetve, ha szükséges, további ajánlásokat tudunk tenni és felteheted kérdéseidet.

A tanácsadás díja: 49.900 Ft (59.800 Ft helyett)

Időtartama: 1,5 – 2 óra


3. Alapcsomag kontroll méréssel

Ha szeretnéd nyomon követni, milyen eredményekkel haladsz az úton…

Ez egy két alkalmas tanácsadás csomag, ahol az alapcsomagon túl egy kontroll méréssel egybekötött konzultációval nyomon tudjuk követni, számokban is mérhetővé tenni a változásaidat. Meg tudjuk vitatni a tapasztalataidat, hogy a mindennapokban hogyan éled meg a változásokat, miben kell segítség, illetve a felmerült kérdéseidet is át tudjuk beszélni.

Ha helyreáll az egészségi állapotod, megoldódnak a súlyproblémáid is és visszanyered a legjobb formádat.

Ezzel a csomaggal nyomon tudjuk követni és segítjük az életmódváltásod lépéseit, hogy egészségi állapotod visszaálljon a normál egyensúlyba.

Mi ennek a tanácsadás csomagnak a lényege?

Mivel két alkalommal találkozunk, a kontroll mérés meg tudja mutatni, hogy az eltelt idő alatt milyen változások történtek a kiindulási állapothoz képest. Visszamérhető és így nyomon követhető, hogy a folyamatok elindultak-e, jó irányba tartanak-e. Hogyan változott például a testösszetétel, az energiaszint, vagy a hasnyálmirigy állapota az első tanácsadáson kapott étrendi és életmódbeli ajánlásoknak köszönhetően.

Mivel nem egy bizonyos ideig tartó (alkalmi jellegű) kúráról, hanem komplex életmódprogramról van szó, természetes, hogy időnként szükség van finomhangolásokra, hiszen a tested folyamatosan változik, ahogy fokozatosan áll vissza az egészséges működésére és állapotába. A konzultáció során átbeszéljük a tapasztalataidat, illetve választ kaphatsz az időközben felmerült kérdéseidre is.

A csomag tartalma:

 • Alapcsomag: anyagcseretípus mérés
 • Kontroll mérés konzultációval

Mit tartalmaz a kontroll mérés?

 1. Személyes konzultáció – egyeztetjük a tapasztalataidat, megbeszéljük a kérdéseidet, tanácsokat kérhetsz, ha valami nehézséget okozott;
 2. Kontroll mérések EVA 3000 géppel:
  • sejtek energiaszintjének mérése
  • szénhidrát-tolerancia mérés
 3. Testtömeg és testösszetétel-mérés;
 4. Az elért eredmények miatt szükséges korrekciók – egyéni tápanyagszükséglet megállapításánál és célmeghatározás esetében is;
 5. Személyre szabott táplálkozási tanácsadás és személyes konzultáció

A tanácsadás díja: 54.800 Ft

Időtartama:

 • alapmérés: 1,5 – 2 óra
 • kontroll mérés: 45-60 perc

Az ár mindkét alkalomra együttesen vonatkozik. Amennyiben kihagyod a második alkalmat, sajnos nincs lehetőség pénzvisszafizetésre!


4. Alapcsomag kontroll méréssel és étrenddel (legnépszerűbb)

Az egészséges mindennapokért!

A két alkalmas tanácsadás csomagon felül (alaptanácsadás + egy kontroll mérés konzultációval) készítek számodra egy komplex, személyre szabott kéthetes mintaétrendet is a mérésen megállapított igényeidnek megfelelően. A csomag tartalma: 1. Alapcsomag kontroll méréssel 2. Étrend készítés Elkészítem számodra az egyénre szabott, anyagcseretípusodnak és energiaigényednek megfelelő kétheti mintaétrendet, amely figyelembe veszi az érzékenységet okozó élelmiszereket és az ízlésedet is. A program tartalmazza az ételek előállításához szükséges bevásárlólistát, továbbá a fogások elkészítési módjait is megkapod. Ha az étrendben szereplő ételeket párszor elkészíted, akkor olyan rutinossá válhatsz, hogy lassan a saját receptjeidet is át tudod alakítani úgy, hogy az arányaidnak megfelelően kerüljön az étel a tányérodra.

Az étrend tartalma:

 • kéthetes személyre szabott étrend;
 • bevásárlólista az étrend betartásához;
 • receptek a fogások elkészítéséhez.
 • mennyiségi segédlet az otthoni ételkészítéshez.

A tanácsadás díja: 64.900 Ft (75.700 Ft helyett)

Időtartama:

 • alapmérés: 1,5 – 2 óra
 • kontroll mérés: 45-60 perc

Az ár mindkét alkalomra és az étrendre együttesen vonatkozik. Amennyiben kihagyod a második alkalmat, azaz a kontroll mérést, sajnos nincs lehetőség pénzvisszafizetésre!


5. Alapcsomag kontroll méréssel, étrenddel és ételteszttel

Az egészséges mindennapokért - valóban teljeskörűen

A két alkalmas tanácsadás csomagon (alaptanácsadás + egy kontroll mérés konzultációval) és a kéthetes mintaétrenden felül sor kerül egy úgynevezett ételteszt mérésre is, amellyel megállapítható, hogy van-e olyan élelmiszer, melyet jelenleg nem tolerál jól a szervezeted.

A csomag tartalma:

 • Alapcsomag kontroll méréssel és étrenddel
 • Ételteszt mérés 15 választott élelmiszerre, EVA 3000 géppel

Mit jelent az ételteszt?

A különféle élelmiszerek más-más reakciót váltanak ki az egyes embereknél. Az ételteszt segítségével ki tudod deríteni, hogy egyes ételekre miképpen reagál a szervezeted. Az egészséges életmód ugyanis nem ugyanazt jelenti mindenkinél. Az ételteszt-mérés az egyes ételekre adott reakciódat, az ételeid testedre gyakorolt hatásait vizsgálja.

Megtudhatod, hogyan reagálsz:

 • a különböző gabonákra, és van-e gondod a gluténnel,
 • a tejtermékekre (tejfehérje, tejcukor), illetve, hogy ezek milyen hatást gyakorolnak az energiaszintedre és egészségedre,
 • a húsokra,
 • bizonyos zöldségekre, gyümölcsökre,
 • az étrend-kiegészítőkre.

A tanácsadás díja: 74.800 Ft (85.600 Ft helyett)

Az ár mindkét alkalomra együttesen vonatkozik. Amennyiben kihagyod a második alkalmat, sajnos nincs lehetőség pénzvisszafizetésre!


6. Alapcsomag kontroll mérésekkel, étrenddel és ételteszttel - Komplex program!

Ha szeretnél végleg megszabadulni súlyfeleslegedtől és emésztési problémáidtól

Ez egy komplex, többlépéses életmódváltó programsorozat, melynek segítségével folyamatosan nyomon követjük az egészségi állapotodnak, igényeidnek, céljaidnak megfelelő változásokat egy kb. három hónapnyi időtartamban. A csomag tartalmaz az alaptanácsadáson túl további három kontroll mérést konzultációkkal, két db egyhetes mintaétrendet és egy ételteszt mérést, mindezt személyre szabottan követve az aktuális állapotodat, segítve az esetleges kihívásokban, nehézségekben.

Kinek javasolt ez a program?

 • Ha 10-15 kilogramm súlyfelesleged van legalább;
 • Ha minden diéta, fogyókúra kudarcot vallott eddig, amibe belefogtál;
 • Ha hiába sportolsz és figyelsz oda az étkezésedre, a túlsúlyod makacsul ragaszkodik Hozzád;
 • Ha a kilóid mellett közérzeteddel is problémáid vannak;
 • Ha egész egyszerűen csak komplex módon, néhány hónap alatt szeretnél életmódot, és ennek köszönhetően, életminőséget is váltani.
 • Ha szeretnéd, hogy egy folyamatos kontroll mellett életed részévé váljon a Neked való Metabolic Typing módszer.

Miért más ez, mint az általános programok?

10-15 kg fogyásra a test reagálhat típusváltással. Ebben az esetben hiába tartod be az előírt szabályokat, ha a tested igényei megváltoztak. A kontroll programok segítenek abban is, hogy minden ilyen változás időben kiderüljön, Te pedig fel tudd venni a tested által diktált új ritmust. A tanácsadókkal való rendszeres találkozásnak köszönhetően a kérdéseidre választ, a problémáidra pedig megoldásokat kapsz.

A program lépései és tartalma:

 • Alapcsomag kontroll méréssel, étrenddel és ételteszttel
 • További 2 alkalom kontroll mérés (havonta 1) és további 1 db személyre szabott heti étrend

A teljes csomag díja: 106.600 Ft (117.400 Ft helyett)


7. Kiegészítő szolgáltatás - "Kis" kontroll program konzultációval

Ha maximum 2-3 év telt el anyagcseretípus mérésed óta...

Ezt a csomagot akkor javaslom, ha 2-3 éven belül voltál anyagcseretípus mérésen. A táplálkozásod folyamatosan befolyásolja a testalkatodat, az energiaszintedet és a sejtjeid állapotát is, így érdemes nyomon követni a változásokat.

A konzultációval egybekötött kontroll mérés megmutatja, hogy az anyagcseretípus mérés óta eltelt idő alatt milyen változások történtek a kiindulási állapothoz képest. Visszamérhető és így nyomon követhető, hogy a folyamatok elindultak-e, jó irányba tartanak-e. Hogyan változott például a testösszetétel, az energiaszint, vagy a hasnyálmirigy állapota a Metabolic Typing tanácsadáson kapott étrendi és életmódbeli ajánlásoknak köszönhetően.

Mivel nem egy bizonyos ideig tartó (alkalmi jellegű) kúráról, hanem komplex életmódprogramról van szó, természetes, hogy időnként szükség van finomhangolásokra, hiszen a tested folyamatosan változik, ahogy fokozatosan áll vissza az egészséges működésére és állapotába. A konzultáció során átbeszéljük a tapasztalataidat, illetve választ kaphatsz az időközben felmerült kérdéseidre is.

A „Kis” kontroll program tartalma:

 1. Személyes konzultáció – egyeztetjük a tapasztalataidat, megbeszéljük a kérdéseidet, tanácsokat kérhetsz, ha valami nehézséget okozott;
 2. Kontroll mérések EVA 3000 géppel:
  • sejtek energiaszintjének mérése
  • szénhidrát-tolerancia mérés
 3. Testtömeg és testösszetétel-mérés;
 4. Az elért eredmények miatt szükséges korrekciók – egyéni tápanyagszükséglet megállapításánál és célmeghatározás esetében is;
 5. Személyre szabott táplálkozási tanácsadás és személyes konzultáció

 

Időtartam: kb. 45-60 perc

Díja: 15.900 Ft


8. Kiegészítő szolgáltatás - "Nagy" kontroll program konzultációval

Ha több mint 2-3 év telt el anyagcseretípus mérésed óta...

Ezt a csomagot akkor javaslom, ha már több mint 3 éve voltál anyagcseretípus mérésen, és szeretnéd felfrissíteni, újrakezdeni, vagy nagy változások történtek az életedben, akár fizikai, akár lelki síkon (pl. erős hízás/fogyás, trauma, erőteljes stressz, komoly betegség, hormonális változások stb.). Szélsőséges esetekben ugyanis - például túlságosan egyoldalú táplálkozás, vagy hosszantartó stressz következményeképpen - az anyagcseretípusunk megváltozhat!

A tanácsadás alkalmával újra végig mérjük az összes paramétert, amit az anyagcseretípus mérés során korábban is megtettünk. Mindez annak érdekében történik, hogy az aktuális állapotról kapjunk pontos képet, és ennek megfelelően induljon, vagy folytatódjon a táplálkozás a mindennapokban.

Mivel nem egy bizonyos ideig tartó (alkalmi jellegű) kúráról, hanem komplex életmódprogramról van szó, természetes, hogy időnként szükség van finomhangolásokra. A konzultáció során átbeszéljük a tapasztalataidat, illetve választ kaphatsz az időközben felmerült kérdéseidre is.

A „Nagy” kontroll program tartalma:

 1. kérdőíves állapotfelmérés – feltérképezzük az aktuális állapotodat, egészségügyi helyzetedet, táplálkozási szokásaidat; és megismerve céljaidat, egyeztetjük, hogy mire szeretnél megoldást a tanácsadással
 2. testtömeg és testösszetétel mérés
 3. tested szükségleteinek, állapotának mérése EVA 3000 géppel:
  • ·  sejtek energiaszintjének mérése
  • ·  szénhidrát-tolerancia mérése
  • ·  idegrendszeri beállítottság mérése
  • ·  emésztőrendszeri beállítottság mérése
  • ·  hormonális beállítottság mérése
  • ·  táplálkozási típus meghatározása
 4. egyéni tápanyagszükséglet megállapítása – napi kcal bevitel meghatározása céljaidnak megfelelően, ajánlás napi étkezéseid megtervezésére
 5. mérési eredmények alapján anyagcseretípusnak megfelelő, egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely figyelembe veszi az esetleges emésztőrendszeri problémákat

Mit kapsz a tanácsadáson?

 1. Anyagcseretípusnak megfelelő részletes Élelmiszerlista, amelyben az alapélelmiszerek nagy része szerepel;
 2. Összesítő leírás a mérési eredményekről;
 3. Komplex táplálkozási útmutató a te saját anyagcseretípusodról, és a Metabolic Typing életmódprogramról, mely tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat, valamint gyakorlati segédleteket, amelyek a program gyakorlatba való átültetésében jelentenek nagy segítséget;
 4. Telefonos konzultáció, amennyiben szükséged van rá.

Időtartam: kb 1,5 óra

Díja: 29.900 Ft


9. Kiegészítő szolgáltatás – Étrend program

Személyre szabott kéthetes étrend

Ha voltál már mérésen és bármikor szükséged lenne egyéni igényeid és típusod szerinti étrendre, akkor kérhetsz egy kéthetes személyre szabott étrendet.

Segítségre van szükséged az ételeid, étrended összeállításához?

Ha igényed van étrended megtervezésére, készítek számodra egy egyénre szabott, anyagcseretípusodnak és energiaigényednek megfelelő kétheti étrendet, amely figyelembe veszi a nem tolerált ételeket és az ízlésedet is. A program tartalmazza az ételek előállításához szükséges bevásárlólistát, továbbá a fogások elkészítési módjait is megkapod.

Ha az étrendben szereplő ételeket párszor elkészíted, akkor olyan rutinossá válhatsz, hogy lassan a saját receptjeidet is át tudod alakítani az arányaidnak megfelelően. Amennyiben változatosságra és/vagy új ízekre vágysz, táplálkozási típusodnak megfelelően új étrendet is kérhetsz.

Az étrend program lépései és tartalma

 • Kéthetes személyre szabott étrend;
 • Bevásárlólista az étrend betartásához;
 • Receptek a fogások elkészítéséhez.
 • Mennyiségi segédlet az otthoni ételkészítéshez.

Ezt a programot akkor tudod választani, ha előzetesen már részt vettél anyagcseretípus mérésen.

Díja: 19.900 Ft


10. Kiegészítő szolgáltatás – Online Metabolic Typing+ tanácsadás

Ha személyes találkozás nélkül is szeretnéd frissen tartani tudásod

A járványügyi helyzet életre hívta azt a megoldást, hogy mostantól lehetőség legyen online tanácsadás igénybevételére is azok számára, akik már jártak anyagcseretípus mérésen. Mit adhat Neked ez a szolgáltatás?

 • Ha Te is home office-ban dolgozol, talán most több időd jut arra, hogy tegyél az egészségedért, és könnyebben szokásoddá váljon az anyagcsere típusodnak megfelelő táplálkozás;
 • most kiemelten fontos, hogy a szervezeted igényeinek megfelelően egyél, mert ez segít hozzá ahhoz, hogy:
  • kiegyensúlyozottan magas energiaszinted legyen,
  • ne legyenek hangulatingadozásaid,
  • ne legyenek falási rohamaid,
  • súlyodat meg tudd tartani,
  • ne legyenek emésztési problémáid (reflux, puffadás, székletgondok stb.).

ha újrakezdő vagy, és eddig nem volt lehetőséged és/vagy időd elmélyülni a kapott ajánlásokban;

ha haladó vagy, és pontosítani szeretnéd ismereteidet saját típusodra vonatkozóan, akkor személyes találkozás nélkül is most mindezt megteheted.

Mit tartalmaz az online tanácsadás?

Részletes konzultációs lehetőséget ad, amelyben praktikus, gyakorlati tanácsokat kapsz, és felelevenítheted a mérés során kapott ajánlásokat:

Átbeszéljük:

 • mennyire sikerült az ajánlásokat beiktatni a mindennapokba?
 • Mik a tapasztalataid?
 • Mérted-e az elején az étel súlyokat, arányokat?
 • Főztél-e, vagy a házhozszállítást választottad? Ezekkel mik voltak a tapasztalataid?
 • Mik okoztak számodra nehézséget, ha voltak ilyenek? Mennyire sikerült átlendülni ezeken, és a módszeren tartani a fókuszt?
 • Van-e most valamilyen panaszod, emésztési problémád (puffadás, gyomorégés, széklet gondok, falási rohamok stb.)?

Átnézzük újra a te típusodra vonatkozó prezentációs anyagot.

Áttekintjük az élelmiszer listádat, amennyiben kérdésed van ezzel kapcsolatban.

Segítséget kapsz: 

 • a tápanyag arányaid számolásához példákon keresztül;
 • az élelmiszerek csoportosításának pontosításához;
 • az ételek elkészítéséhez, ha otthon szoktál főzni, mert most több időd van ennek gyakorlásához.

Bármilyen egyéni felmerülő kérdéseidre válaszolok.

Beszélünk a motivációdról. (Pl., ha fogyni szeretnél, mire figyelj?)

A csomag tartalma megegyezik a „Kis” kontroll program tartalmával, kivéve a méréseket (energiaszint, szénhidráttolerancia és testösszetétel mérés), VISZONT tartalmaz egy részletes ismeret frissítést, valamint a típusodra vonatkozó prezentációs anyag újra áttekintését és még az ára is kedvezőbb.

Online tanácsadás díja: 14.900 Ft

Időtartama: kb. 45-60 perc


Metabolic Typing+
1132 Budapest, Victor Hugo utca 16. | +36 30 985 30 33