ikon-faceikon-youtube tel

Bemutatkozás

Üdvözöllek,

Mejia Violetta Ibolya vagyok, Metabolic Typing tanácsadó, természetgyógyász-fitoterapeuta, közgazdász

Sokan kérdezik, hogy miért éppen emellett a módszer mellett köteleztem el magam. Menjünk vissza a gyökerekig… A „hogyan táplálkozzunk helyesen és egészségesen” és „hogyan fogyjunk vagy tartsuk meg súlyunkat” kérdéskör korán megjelent az életemben; végigkísérte gyerek,- és tinédzserkoromat, mivel jómagam is folyamatosan súlyproblémákkal küzdöttem. Kipróbáltam rengeteg módszert, megismertem különböző táplálkozási elméleteket, olvastam szakértők könyveit, és mindig figyeltem és nyomon követtem az éppen divatos diétákat. Saját bőrömön tapasztaltam meg a jojó effektust, az éhségrohamok, és az éhezésből adódó vércukorszint-ingadozások kellemetlen tüneteit. Próbáltam a sok-sok táplálkozási módszerből „összegyúrni” (önmagam megfigyelésével) az én szervezetemnek valót. Ezzel, és a később rendszeressé vált sporttal és önfegyelemmel kordában tartottam ugyan a súlyomat, de mindig kerestem azt az EGY és KOMPLEX módszert, ami hosszútávon fenntartható és tartós eredményt hoz. Ez azért is izgatott különösen, mert azt is testközelből tapasztaltam – saját családom megfigyelésével -, hogy egy bizonyos étel vagy étrend egyikünknél így hatott, másikunknál teljesen máshogy – azaz érdekelt, miért van az, hogy ami az egyik embernél beválik, az egy másiknál egyáltalán nem.

Amikor – második terhességem után – először találkoztam a Metabolic Typing+ anyagcseretipizálási rendszerrel, azonnal tudtam, hogy megtaláltam A Módszert. Ami MINDENRE választ ad, EGYÉNRE SZABVA. És „bónuszként” még az egészségemet is megőrizhetem, és az energiaszintem is növelhetem!

Mire a terhesség után rajtam maradt utolsó kiló is szépen, egyenletesen leolvadt rólam, döntöttem: addigi közgazdász karrieremet feladva, amellett teszem le a voksom, hogy megismertessem a „csodamódszert” a hasonló problémákkal küzdőknek, és segítségükre legyek abban, hogy ők is erre az útra lépjenek, és megtapasztalhassák a könnyedén megtartott súly, egészség, és életerő érzését!

Ha szeretnél velem együtt ezen az úton járni, szeretettel várlak egy mérésre és teljeskörű tanácsadásra budapesti belvárosi irodámban. Elérhetőségeimet megtalálod a Kapcsolat menüpont alatt.

Közös célunk: „Optimalizáld testsúlyod, maximalizáld energiád!”


Metabolic Typing+
1132 Budapest, Victor Hugo utca 16. | +36 30 985 30 33